Proizvodi

close
apps proizvodi
Ovlašćeni distributer

Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Na osnovu odredbe čl.13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (sl. glasnik rs 62/2014) društvo sa ogrničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge ime Vaše firme svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

- Da se prodaja robe putem internet sajta Vaša adresa obavlja u okviru (link ka pdf dokumentu  rešenje sa Vašeg APR-a) registrovane delatnosti;

- Da je mail adresa za reklamacije Vaš e-mail;

- Da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu Vaša adresa sajta;

- Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- Da je trošak isporuke na teret kupca za iznos kupovine manji od 3000 dinara, u suprotnom je dostava besplatna;

- Da poručenu robu isporučujemo u roku od 5 radnih dana na način na koji je definisan link ka stranici Isporuka ovde;

- Da se kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne podsticaje obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici  adresa Vašeg sajta;

- Da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  adresa Vašeg sajta može platiti platnim karticama, uplatom na račun ili pouzećem, tj. gotovinski prilikom preuzimanja;

- Da potrošač ima pravo da isporučeni artikal zameni ukoliko je artikal oštećen ili nekompletan, na način koji je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

- Da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstva u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu u roku od 14 dana na način koje je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

- Da obrazac o odustnaku možete preuzeti (link ka obrascu za odustatka od kupovine) ovde.

-  Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice Vaša adresa sajta potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćeni proizvod na način koji je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

- Da reklamacioni list možete preuzeti (link ka reklamacionom listu) ovde.

- Uvek pokušavamo da svaku stavku u web prodavnici imamo na zalihama, ali zbog tržišne dinamičnosti i broja prodajnih objekata koje imamo postoji mogućnost da u nekim slučajevima budu poručeni predmeti koji više nisu dostupni u našem magacinu. Ako se to desi, naša prodajna služba će Vas obavestiti putem mail-a ili telefona i ponuditi vam alternativu. Molimo Vas da uzmete u obzir da se informacije o dostupnim količinama usklađuju sa realnim stanjem na svaka 24h i da je moguće da artikal koji ste odabrali trenutno nije dostupan, o čemu će Vas naš tim obavestiti.

- Polisu privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakciji možete pronaći (link ka polisi privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakcji) ovde.

- SVA PLAĆANJA BIĆE IZVRŠENA U LOKALNOJ VALUTI REPUBLIKE SRBIJE – DINAR (RSD). IZNOS ZA KOJI ĆE BITI ZADUŽENA VAŠA PLATNA KARTICA BIĆE IZRAŽEN U VAŠOJ LOKALNOJ VALUTI KROZ KONVERZIJU U ISTU PO KURSU KOJI KORISTE KARTIČARSKE ORGANIZACIJE, A KOJI NAMA U TRENUTKU TRANSAKCIJE NE MOŽE BITI POZNAT. KAO REZULTAT OVE KONVERZIJE POSTOJI MOGUĆNOST NEZNATNE RAZLIKE OD ORIGINALNE CENE NAVEDENE NA NAŠEM SAJTU. HVALA VAM NA RAZUMEVANJU.

 

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD